پروژه پاورپوینت بتن پیش تنیده و پس تنیده

    پروژه پاورپوینت بتن پیش تنیده و پس تنیده:

    پروژه معماری- پروژه پاورپوینت بتن پیش تنیده و پس تنیده

    پروژه پاورپوینت بتن پیش تنیده و پس تنیده

    پروژه پاورپوینت بتن پیش تنیده و پس تنیده  آنچه در این پروژه خواهید خواند:

    • تصمیمات ضروری در طراحی ساختمانهای بتنی پیش تنیده
    • نوع بدون چسبندگی
    • گیره یا مهاربند متحرک تاندون
    • مهاربندی ثابت تاندون
    • سیستم های سقف
    • فواید سقف پس تنیده
    • رویه های لازم در خلال ساخت و ساز

     

     

    تولید سیمان که ماده اصلی چسبندگی در بتن است در سال۱۷۵۶ میلادی در کشور انگلستان توسط «John Smeaton» که مسئولیت ساخت پایه برج دریایی «Eddystone» را بر عهده داشت آغاز شد و در نهایت سیمان پرتلند در سال ۱۸۲۴ میلادی در جزیره ای به همین نام در انگلستان توسط «Joseph Aspdin» به ثبت رسید . مردم کشور ما نیز از سال ۱۳۱۲ با احداث کارخانه سیمان ری با مصرف سیمان آشنا شدند و با پیشرفت صنایع کشور ، امروزه در حدود ۲۶ الی ۳۰ میلیون تن سیمان در سال تولید می گردد . با آگاهی مهندسان از نحوه استفاده سیمان در کارهای عمرانی ، این ماده جایگاه خودش را در کشورمان پیدا کرد .

     

    ازمسائل مهم درامرطراحی وساخت پروژه های عمرانی وزن سازه به منظورپایداری بهتردربرابرنیروی زلزله است.ازآنجائیکه امروزه تمامی ساختمانها به صورت اسکلت فلزی با سقف بتنی  ویا اسکلت بتونی اجرامی شوند لذا شناخت انواع بتن و کاربرد ان بسیار ضروری است.

    بتن الیافی در حقیقت نوعی کامپوزیت است که با به کارگیری الیاف تقویت­کننده داخل مخلوط بتن، مقاومت کششی و فشاری آن، فوق العاده افزایش می­یابد. این ترکیب کامپوزیتی، یکپارچگی و پیوستگی مناسبی داشته و امکان استفاده از بتن به عنوان یک ماده شکل­پذیر جهت تولید سطوح مقاوم پرانحنا را فراهم می­آورد. بتن الیافی از قابلیت جذب انرژی بالایی نیز برخوردار است و تحت اثر بارهای ضربه­ای به راحتی از هم پاشیده نمی­شود. شاهد تاریخی این فناوری، کاربرد کاهگل در بنای ساختمان است. در واقع بتن الیافی نوع پیشرفته این تکنولوژی می باشد که الیاف طبیعی و مصنوعی جدید، جانشین کاه و سیمان جانشین گل به کار رفته در ترکیب کاهگل شده اند.

     

     

    این پروژه(بتن پیش تنیده و پس تنیده)علاوه بر تحقیق مورد نظرتان, برای درس عناصر جزئیات موثر است.

     

    این پروژه شامل ۲۴ اسلاید و حجم ۱٫۸ مگابایت می باشد.

     

    موفق باشید