دانلود پروژه اتوکد انواع قوس:
دانلود پروژه اتوکد انواع قوس-فایل اتوکد اتوکد انواع قوس-پروژه معماری-پروژه-پروژه کارشناسی معماری-فایل فایل اتوکد انواع قوس-فایل فایل اتوکد انواع قوس- فایل اتوکد اتوکد انواع قوس
دانلود پروژه اتوکد انواع قوس آنچه در این پروژه خواهید دید:
دانلود پروژه اتوکد انواع قوس
تعدادبرگ: این فایل شامل مجموعه
انواع قوس همراه روش ترسیم
می باشد.
دانلود پروژه اتوکد انواع قوس :
قوس ( چفد) در معماری ایران سابقه بسیار طولانی دارد. در معبد زیرین زیگورات عیلامی چغازنبیل انواع و اقسام قوس های مختلف جناغی و حتی کلیل مشاهده شده است. در عهد هخامنشیان در ساختمان های رسمی و دولتی از قوس جهت پوشش استفاده نمی شده، بدلیل اینکه امپراطوری هخامنشی امکان تهیه بهترین نوع چوب را جهت استفاده در سقف های افقی به عنوان(عضو باربر) داشت.
و اما در همین دوران خانه های مردم عادی به کمک انواع قوس های « خاگی » و « هلوچین » و حتی « جناغی » ساخته می شدند. بهرحال برای پوشاندن سقف ساختمان دو راه وجود داشته است یا به کمک اعضای باربر ( چوب محکم و آب گرفته شده ) که داخل سقف به عنوان تیراصلی و تیرچه کار می کرده اند، سقف را افقی می زده اند که در این صورت اگر دهانه خیلی بزرگ و وسیع باشد برای نگهداری وزن سقف به ستون احتیاج داشته اند و یا با ایجاد تحدب در سقف آن را بصورت طاق ( پوشش قوسی و منحنی ) درمی آورده اند تا بتواند خود را نگه دارد.
مزیت پوشش های قوسی این است که دهانه های نسبتا” بزرگ را بدون احتیاج به ستون براحتی می پوشانده است. راه اول جهت پوشاندن سقف احتیاج به صرف هزینه و وقت و تکنیک زیادی دارد، در نتیجه فقط در بعضی از مقاطع تاریخ معماری و شاید بتوان گفت بندرت به آن برمی خوریم _ دوره هخامنشیان و ندرتا” دوره صفویه . بنابراین پوشش های قوسی و گنبدی در اکثریت قریب به اتفاق بناهای باستانی بچشم می خورد و در نتیجه شناخت فرم و عملکرد آن ضروری است. در پوشش های افقی ( عهد هخامنشیان ) وزن سقف بطور عمودی به ستونها و دیوارها منتقل می شود و از طریق آنها به زمین می رسد و با عکس العمل زمین خنثی می شود.
این پروژه (دانلود پروژه اتوکد انواع قوس) برای درس طرح , طراحی فنی و سایر دروس معماری نیز مناسب می باشد.
این پروژه شامل یک فایل dwg می باشد.
موفق و موید باشید.