پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی

    پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی

    پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی-پروژه معماری-پروژه طرح معماری-پروژه کارشناسی معماری-پروژه خدماتی-پروژه توریستی-مرکز توریستی پذیرایی-پروژه اتوکد مرکز توریستی پذیرایی-پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی

    طراحی مرکز توریستی پذیرایی طراحی مرکز توریستی پذیرایی طراحی مرکز توریستی پذیرایی طراحی مرکز توریستی پذیرایی طراحی مرکز توریستی پذیرایی

    پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی آنچه در این پروژه خواهید خواند:

     

    پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی

    • پلان

    • نما

    • برش

    • و سایر جزئیات عمرانی

    پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی از گذشته‌های دور ایرانیان در سواحل خلیج فارس و دریای عمان ساختمان‌های بلند می‌ساختند و بر فراز آنها آتش می‌افروختند. نقاط کم عمق آب را مشخص می‌نمود و وظیفه خبررسانی را بر عهده داشته‌است.
    واژه فانوس از زبان یونانی به فارسی آمده و یونانی آن فاروس است. هم‌اکنون در بسیاری از زبان‌های اروپایی فانوس را فارو می‌نامند. فانوس دریایی ساختمان بلندی است که چراغی در بالای آن نصب شده است. چراغ را سیستم پیچیده‌ای از عدسی‌ها احاطه کرده است و نور آن به صورت باریکه‌ای درخشان متمرکز می‌شود.موتورهای الکتریکی این عدسی‌ها را بی وقفه می‌چرخانند و باریکه‌ی نور به سرعت از مقابل عدسی‌ها می‌گذرد و به نظر می‌رسد که چراغ چشمک می‌زند. هر فانوس دریایی کد مشخصی به صورت باریکه‌های چشمک زن دارد.در مه، بعضی از آن ها کدی شبیه صدای بم شیپور دارند.بیشتر فانوس‌های دریایی با نوارهای درخشانی از رنگ‌های متباین رنگ آمیزی شده‌اند.ملوانان کشتی‌های عبوری می‌توانند فانوس دریایی را در روز یا شب تشخیص بدهند و بلافاصله بفهمند که در کجا هستند.
    فانوس دریایی می‌تواند جزیره‌ها، صخره‌ها و آبسنگ‌ها را، که برای کشتی رانی خطرناک‌اند، مشخص کند. با گسترش سامانه‌های نوین و پیشرفته ناوبری، امروزه (سال ۲۰۰۶م) تعداد فانوس‌ها در جهان به کمتر از ۱۵۰۰ عدد کاهش یافته‌است.

    طراحی مرکز توریستی پذیرایی با اینکه هدف اصلی از برنامه ریزی تفرج ، توسعه رفاه اجتماعی و گسترش فرهنگی فراغت است، ولی بطورطبیعی دارای پی آمدهای اقتصادی مهمی است که ضرورت برنامه ریزی را تشدید می کند .
    در جهان امروز ، روند تولید ، توزیع و مصرف خدمات فراغتی و تفرجی ، جایگاه مهمی را در نظام اقتصادی به دست آورده است ، بطوریکه از آن به عنوان بخش چهارم پس از کشاورزی ، خدمات و صنعت یاد می کنند . در واقع همراه با رشد روزافزون نیازهای فراغتی و همه گیر شدن آن ، نقش « اقتصاد فراغتی » نیز روز به روز وسیع تر شده است .
    طراحی مرکز توریستی پذیرایی با توجه به شرایط اقتصادی ، محیطی و جمعیتی منطقه مورد مطالعه می توان گفت که برنامه ریزی تفرج ، انگیزه ها و تحرک اقتصادی نوینی در سطح ناحیه پدید می آورد که به نوبه خود در اقتصاد ناحیه نیزاثر می گذارد . به عبارت دیگر می توان گفت که اثرات اقتصادی برنامه ریزی تفرج در منطقه بر توسعه اقتصاد کلان و منطقه ، ایجاد در آمد برای مدیریت استانی و شهری ، تشویق بخش خصوصی در سرمایه گذاری و افزایش نقش بخش خدمات منجر می گردد.

    این پروژه (پروژه طراحی مرکز توریستی پذیرایی) علاوه بر درس مورد نظرتان برای درس طرح معماری و طراحی فنی نیز مناسب می باشد.

     

    این پروژه شامل یک فایل اتوکد می باشد.

     

    موفق و موید باشید