استادیوم ورزشی – فایل ۳D max

    استادیوم ورزشی – دانلود فایل ۳D max

    توضیحاتی در رابطه با دانلود فایل ۳D max استادیوم ورزشی .
    تعدادبرگ: این فایل شامل فایل تری دی پروژه میباشد . 
    مناسب برای طرح های دانشجویی و ارائه کلاسی دانشجویان معماری

    استادیوم ورزشی

    لزوم ساخت استادیوم ورزشی

    استادیوم ورزشی از جنبه های مختلف در زمره بناهای خاص معماری قرار می گیرند که در آن ها فرم ،‌عملکرد و معنا رابطه تنگاتنگی با اصول طراحی شهری پیدا می کند. خاص بودن این بنا در درجه اول به لحاظ مقیاس آن نسبت به سایر بناها و نسبت به محیط شهری خواهد بود و در درجه دوم تعداد و تنوع کاربران آن ها که ممکن است از مرز صدهزار نفر نیز فراتر رود. همچنین استادیوم ها به لحاظ هزینه ساخت و صرف منابع مالی و انسانی در میان پرهزینه ترین بناها قرار دارند.

    با توجه به موارد ذکر شده طبیعی است که دیدگاه طراحان، سازندگان، مالکان و کاربران استادیوم ورزشی دیدگاه هایی کاملا متفاوت باشد و هریک در ابتدا جنبه ها و نیازهای خاصی را مدنظر قرار دهند. شناخت این نیازها و ارائه راه حل مناسب هدف نخست در بهبود روند ساخت استادیوم ها شمرده می شود و گروه طراح به عنوان نماینده تمامی اقشار مرتبط با استادیوم ، وظیفه ایجاد شرایط بهینه در این عرصه را برعهده دارد. مشخص است که روند تغییر استادیوم ها از ابتدا تاکنون در پی کسب دانش بیشتر طراحان در زمینه های مختلف طرح معماری،‌سازه ، ایجاد رفاه و آسایش کاربران و رعایت شرایط بهینه اقتصادی بوده است و این روند تغییر پایدار خواهد بود و درآینده نیز ادامه خواهد داشت…..
    طراحی استادیوم ورزشی دو دو سال اخیر بسیار باب شده است و بسیاری از اساتید معماری در طرح های معماری پروژه استادیوم را به دانشجویان ارائه کرده اند .   بعلت نبود نقشه های کامل استادیوم اغلب دانشجویان در پیدا کردن نقشه با دردسرهای خاصی مواجه هستند به همین دلیل بران شدیم نقشه های معماری یک استادیوم ورزشی مدرن را برای شما عزیزان آماده دانلود کنیم.

     

    اصول طراحی استادیوم ورزشی

    اصول طرح ریزی استادیوم ورزشی چند منظوره باید از قوانین رقابتی سازمان های ورزش های انفرادی را در نظر بگیرد تا بهترین هماهنگی ممکن را با تمام فعالیت های انفرادی داشته باشد.

    1. باید توجه نمود که یک سالن تقسیمی نسبت به چندین سالن جداگانه اختصاصی کاربردهای بیشتری دارد. اندازه مورد نیاز محل به فضای لازم برای فعالیت های ورزشی مد نظر و اتاق های اداری بستگی دارد . با یک حساب سرانگشتی می توان این اندازه را به روش زیر محاسبه کرد. مساحت مورد نیاز برای ورزش × ۲ + فاصله ضروریت یا محدوده محل +سطح لازم پارک وسایل نقلیه. در مسابقات ورزشی ، اتاق های فرعی و فضاهای زیر مورد نیاز هستند. یک بخش ورودی با یک بخش ورودی با یک باجه بلیط فروشی، رختکن تماشاچیان و اتاق لوازم نظافتی.
    2. (۰/۱m2 برای هر تماشاچی – فضای مخصوص تماشاچیان استادیوم ورزشی (m 45/0-4/0×۵/۰ برای هر صندلی از جـمله قسمت تردد جانبی) و در صورت تناسب و نیاز ، فضایی برای مهمانان افتخاری ، مطبوعات ، رادیو و تلویزیون از جمله بخش های تردد m 85-8/0×۷۵/۰ برای هر یک از اعضای مطبوعات m 0/2×۸/۱ برای هر اتاقک تهیه گزارش m 0/2×۰/۲ برای هر سکوی ویژه دوربین ممکن است بخشهای چون اتاقک ویژه دفتر، غذا خوری ، اتاق خدمات اضطراری ، دفتر اداری و اتاق اجتماعات لازم باشد .
    3.  جایگاه تماشاچیان در استادیوم ورزشی را می توان بصورت ثابت یا متحرک ساخت . در جایگاه های کوچک با حداکثر ۱۰ پله مخصوص نشستن ، شیب ردیف ها می تواند بصورت خطی باشد . ارتفاع m 85/0 – ۸۰/۰ و در قسمت های ایستادن m 45/0-40/0 باشد . می توان از قسمت های بالا و پایین به جایگاه تماشاچیان رسید. دسترسی از پایین با صرفه تر است اما اشکال آن این است که افراد تازه واردی که در طول یک بازی، می رسند، مزاحم بازیگران و تماشاچیان حاضر می شوند. کناره های باز به حصاره های محافظ با ارتفاع حداقل ۱ متر که از سطح قسمت تردد اندازه گیری می شوند نیاز دارند .
    4. طراحی سقف و دیوارهای مجاور پرده های جدا کننده باید طوری باشد که در زمان پایین بودن پرده صدای محیط به حداقل برسد .

      حمام ها باید کاملاً نزدیک رختکن بوده و بین این دو قسمت محلی برای خشک شدن تعبیه شود .

      بخش کمک های اولیه باید در نزدیکی و هم سطح قسمت بازی باشد. می توان این بخش ها را با اتاق مربیان و داوران که باید در نزدیکی رختکن ها باشند، یکی نمود.