مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش
پروژه مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش -پروژه معماری-تاسیسات مکانیکی-پروژه کارشناسی معماری-خدمات شهری –تاسیسات ساختمانی-پروژه سرمایشی–پروژه گرمایشی-پروژهمجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش
مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش آنچه در این پروژه خواهید خواند:
-
مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش
-
مجموعه پلان های آب باران
-
مجموعه پلان های آب گرم
-
مجموعه پلان های هوارسان و هواساز
-
مجموعه پلان های فن کوئل و رادیاتور
-
مجموعه پلان های گرمایشی
مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش
همه چیز درباره گرمایش و سرمایش ساختمان
آشنایی با سیستمهای گرمایش از کف:
با افزایش روز افزون جمعیت و همچنین کاهش منابع انرژی، مصرف بهینه انرژی امری بدیهی می باشد. در این راستا نقش سیستم های گرمایشی بهینه ساختمان ها و مجتمع های مسکونی در کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی مهم و قابل تامل می باشد. سیستم حرارتی گرمایش از کف که انتقال حرارت به صورت تشعشعی (تابشی) سهم زیادی در فرآیند گرمایشی آن دارد، در مقایسه با سایر سیستمهای حرارتی نه تنها در صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی بلکه در مقوله رفاه و آسایش ساکنان ساختمان ها دارای نقاط قوت بسیاری می باشد. در سالهای اخیر ، سیستم گرمایشی از کف در کشورهای اروپائی و آمریکا بسیار متداول شده است و دلیل این گسترش روزافزون بهینه بودن مصرف انرژی ، توزیع یکسان گرما در تمامی سطح و فضا و دوری از مشکلات موجود در سایر روش ها ، به عنوان مثال سیاه شدن دیوارها ، گرفتگی و پوسیدگی لوله ها و… می باشد. استفاده از روش گرمایش از کف جهت گرمایش محل سکونت از دیرباز به طرق مختلف انجام می گرفته است. بطوریکه رومی ها زیر کف را کانال کشی کرده و هوای گرم را از آن عبور می دادند و کره ای ها دود حاصل از سوخت را قبل از اینکه از دودکش عبور کند از زیر کف انتقال می دادند. در سال ۱۹۴۰ نیز فردی بنام سام لویت برای این منظور لوله های آب گرم را در زیر کف قرار داد. درکشور ایران نیز درمناطق کوهستانی و سردسیر ازجمله آذربایجان این روش مورد استفاده قرار می گرفته، که بیشترین مورد استفاده آن درحمام ها بود.
این پروژه (پروژه مجموعه پلان های سیستم گرمایش و سرمایش) علاوه بر درس مورد نظرتان برای درس تاسیسات ساختمانی مکانیکی نیز مناسب می باشد.
این پروژه شامل چندین فایلautocadمی باشد.
موفق و موید باشید.