جزییات اجرایی دیواره دودکش

    جزییات اجرایی دیواره دودکش:

    پروژه معماری- جزییات اجرایی دیواره دودکشجزئیات عمران-جزئیات معماری-دتایل های عناصر جزئیات-دیتیل های کاربردی-دودکش-پشت بام-عایق کاری بام-انواع دودکش-دتایل معماری چیست؟

    جزییات اجرایی دیواره دودکش

    جزییات اجرایی دیواره دودکش آنچه در این پروژه خواهید دید:

    • جزییات اجرایی دیواره دودکش دتایل اجرایی دودکش و پوشش روی آن

    یکی از مشکلات امروز در صنعت ساختمان سازی نحوه نصب دودکش های بخاری در ساختمان می باشد. آنچه باید متذکر گردد مباحث مربوط به نحوه طراحی و اجرای دودکش ها در مبحث ۱۷ به صورت مفصل شرح داده است. لذا با مروری اجمالی بر این مبحث میتوان نکاتی جالب را برداشت نمود.

     

    ۱)هر وسیله درون سوز مانند بخاری، آبگرمکن و غیره باید دارای دودکش مناسب و لوله رابط مستقل باشد.

     

    ۲)لوله رابط و اتصالات آن در دودکش های مشترک باید از نوع فلزی باشد.

     

    ۳)استفاده از لوله های قابل انعطاف (خرطومی یا آکاردئونی) به عنوان دودکش ممنوع است.

     

    ۴)حداکثر طول لوله رابط باید ۰٫۴۵ متر برای هر ۲٫۵ سانتی متر قطر لوله رابط باشد در صورتی که طول لوله رابط از ۰٫۴۵ متر برای هر ۲٫۵ سانتی متر قطر بیشتر باشد باید از طریق افزایش قطر لوله رابط با ارتفاع کل دودکش ظرفیت مورد نظر تامین گردد.

     

    ۵)اضافه شدن هر زانویی ۹۰ درجه، ده درصد از ظرفیت حرارتی دودکش می کاهد لذا لازم است از حداقل زانو برای رسیدن به دودکش استفاده شود.

     

    ۶)جهت استفاده از بخاری دیواری باید دهانه دودکش حداقل در ارتفاع ۱۲۰ سانتی متر از کف محل نصب تعبیه شده باشد.

     

    ۷)عبور دودکش از فضای داخلی و سقف کاذب حمام مجاز نمی باشد.

     

    ۸)انتهای کلیه دودکش ها باید حداقل یک متر از سطح پشت بام بالاتر بوده و از دیوارهای جانبی نیز حداقل سه متر فاصله داشته باشدو در صورتی که فاصله کمتر از ۳ متر باشد انتهای دودکش باید حداقل ۶۰ سانتی متر از بلندترین دیوار مجاور بالاتر فرار گیرد.

     

    ۱۰)حداقل فاصله کلاهک دودکش با کولر آبی و دریچه های تامین هوای ساختمان باید ۳ متر در نظر گرفته شود.

    برای دودکشها معمولاً کلاهکی از جنس ورق گالوانیزه به شکل H نصب می‌کنند تا ضمن تخلیه دود، از ورود نزولات جوی در آن جلوگیری شود. وجود کلاهک H بر روی لوله باعث می شود که از سقوط اشیا به داخل دودکش و مسدود شدن مسیر خروج گازها جلوگیری شده و در شرایط وزش باد و با وجود هوای پرفشار خروج محصولات احتراق و گازهای منواکسید کربن به بیرون از ساختمان به راحتی صورت پذیرد.

    از این پروژه (جزییات اجرایی دیواره دودکش) میتوانید علاوه بر تحقیق مورد نظرتان برای درس طراحی فنی، تمرین معماری و طرح و معماری و عناصر جزئیات استفاده نمائید.

    این پروژه شامل یک فایل فشرده به حجم ۷۲۷kB می باشد.

     

    موفق باشید.