جزییات کفسازی روی تیرچه بلوک با عایق:
پروژه معماری- جزییات کفسازی روی تیرچه بلوک با عایق-فضای خدماتی-کف سازی-کف سازی و روش ترسیم آن-انواع کف سازی-روش اجرای کف سازی موزاییک-کف سازی چیست؟مراحل اجرای کف سازی
جزییات کفسازی روی تیرچه بلوک با عایق آنچه در این پروژه خواهید خواند:
-
جزییات کفسازی روی تیرچه بلوک با عایق دتایل فارسی اتوکد کفسازی
کفسازی محوطه چیست ؟
اصولاً به هرگونه عملیات ساختمانی که بر روی سطح زمین طبیعی ویا سقف طبقه انجام شود ، تاکاربری و عملکرد فضا راممکن سازد ، اصطلاً ((کفسازی )) می گویند با توجه به این تعریف متوجه خواهیم شد ، که برای آن که هر فضایی کارایی لازم زا داشته باشد نیاز به کفسازی مخصوص آن مکان خواهد بود . بنابراین انتخای نوع کفسازی بستگی به ۲عامل محل قرار گیری و عمل کرد آن مکان دارد.
کفسازی بخش مهم و تعیین کننده ایی در ساختمان و حتی خارج از آن می باشد چرا که این عنصر ساختمانی نه تنها شامل فضا های داخلی یک ساختمان مانند اتاق ها راه رو ها سرویس های بهداشتی مثلاً آشپزخانه وحتی تراس می شود بلکه کف سازی حیاط پیاده رو ها وحتی زمین های ورزشی از این حیطه خارج نمی شوند .
- کف سازی در محوطه سازی
همواره یکی از اثر گذارترین بخشها در محوطه سازی کفسازیهاست . کفسازی جزیی از بخش سخت محوطه سازی(hard scape) است که می تواند نقش مهمی در راهنمایی استفاده کنندگان ، تقسیم فضا، زیبایی، القای حسی خاص و … در محوطه سازی داشته باشد . استفاده از مصالح مناسب محوطه سازی در این بخش برای حفظ امنیت ، زیبایی ، استحکام و .. بسیار دارای اهمیت است.
- تاسیسات برقی در محوطه سازی
استفاده از انرژی برق برای روشنایی عمومی، نور پردازی و راه اندازی تاسیسات مکانیکی در محوطه سازی امری اجتناب ناپذیر است . اگر چه به دلیل حضور مهندسین در بخش ساختمان سازی ، استفاده از استاندارد های مهندسی برق در ساختمانها نهادینه شده ؛ اما در محوطه سازی به دلیل اجرای سنتی محوطه ها ، کمتر به این امر توجه شده.استفاده از روشهای صحیح در انتقال و بهره برداری برق در محوطه سازی ، نقش مهمی در ایمن سازی و کاهش هزینه های نگهداری داراست .
- تاسیسات مکانیکی در محوطه سازی
تاسیسات مکانیکی در محوطه سازی شامل آبرسانی ، تاسیسات آبیاری اتومات ، تاسیسات استخر و تاسیسات آبنما ، بخشی از علم تاسیسات است که کمتر در ساختمان مورد توجه قرار می گیرد . به همین دلیل برای داشتن تاسیسات مناسب در محوطه سازی ، آگاهی از نوع و عملکرد لوازم موجود در بازار و بکار گیری آنها در محلهای مناسب امر اجتناب ناپذیر است.
کفسازی بخش مهم و تعیین کننده ایی در ساختمان و حتی خارج از آن می باشد چرا که این عنصر ساختمانی نه تنها شامل فضا های داخلی یک ساختمان مانند اتاق ها راه رو ها سرویس های بهداشتی مثلاً آشپزخانه وحتی تراس می شود بلکه کف سازی حیاط پیاده رو ها وحتی زمین های ورزشی از این حیطه خارج نمی شوند .
۱- نسبت اختلاط ماسه و سیمان چهار به یک است. یعنی مثلاً چهار فرقون ماسه و یک فرقون سیمان.
۲- ملات زیر موزاییک کف نباید شل باشد. علتش هم اینه که موقع نصب کاشی کف، ضرباتی که با چکش روی کاشی می زنند کاشی های اطراف بلند می شه و کلاً استقرار کاشی سخت میشه.
۳- اگه ماسه شسته باشه چسبندگی پایین میاد. برای همین باید پرسیمان باشه (همون چهار به یک) ملاتمون (ملات ماسه و سیمان) تا چسبندگی پایین نیاد.
۴- اگه نصف ماسه شسته باشه و نصف ماسه دستگاهی، به علت وجود تیرچه بلوک ماسه دستگاهی، چسبندگی ملات بالاتر می ره و این موقع نسبت اختلاط می شه ۴ یا ۵ به ۱٫ باید توجه داشت که هیچ وقت نسبت اختلاط ۶ به ۱ نمی شه.
۵- برای تراز کردن کاشی کف به این ترتیب عمل می شه که ابتدا از یک کنج شروع می کنند و یک کاشی را تا ترازی که مشخص است نصب می کنند. سپس از روی سطح کاشی یک علامتی بر روی دیوار کنج به اندازه مثلاً یک متر می زنند. این علامت را در هر چهار کنج به وسیله شلنگ تراز مشخص می کنند.
خب الان اگه از علامت های مشخص شده روی دیوار یک متر پایین تر بیاییم همه چی حل میشه و تراز روی موزاییک کفمون بدست میاد.
حالا ریسمان کار را توسط مثلاً آجر میندازیم و شروع به کاشی کاری می کنیم. مسیر کاشی کاری هم به صورت ردیفی است. یعنی مثلاً یک ردیف افقی به اندازه طول یا عرض اتاق را نصب کرده و بعد از تمام شدن ردیف، ردیف بعدی را شروع می کنیم.
از این پروژه (جزییات کفسازی روی تیرچه بلوک با عایق) میتوانید علاوه بر تحقیق مورد نظرتان برای درس طراحی فنی و عناصر جزئیات استفاده نمائید.
این پروژه شامل یک فایل فشرده به حجم ۷۴۷kB می باشد.
موفق باشید.