دانلود زندگینامه کامران دیبا

    دانلود زندگینامه  کامران دیبا

    دانلود رایگان پروژه معماری-مطالعات کامران دیبا-ppt – معماری – تحلیل کامران دیبا -تحلیل معماری– زندگینامه معماران- پروژه تحلیل- دانلود زندگینامه  کامران دیبا-دانلود پاورپوینت معماری کامران دیبا-کامران دیبا-دانلود پلان کامران دیبا-دانلود نقشه رایگان کامران دیبا-معماری کامران دیبا

    دانلود زندگینامه  کامران دیبا

      دانلود زندگینامه  کامران دیبا آنچه در این پروژه خواهید خواند:

    • دانلود زندگینامه کامران دیبا

    • بررسی آثار کامران دیبا

    • سوالات متداول در مورد کامران دیبا

    • منابع پاورپوینت زندگینامه کامران دیبا

    زندگینامه  کامران دیبا
    دیبا در رشته معماری دانشگاه هوارد در شهر واشنگتن دی سی تحصیل کرد. در سال ۱۹۶۴ در این رشته فارغ‌التحصیل شد و پس از آن به مدت یک سال تحصیلات تکمیلی را در رشته جامعه‌شناسی ادامه داد.

    در سال ۱۹۶۶ به تهران بازگشت و یک سال بعد رئیس و طراح ارشد شرکت مهندسین مشاور «DAZ» شد. «DAZ» در ایران پروژه‌های بزرگ و گوناگونی به انجام رسانید و به سرعت توسعه یافت به طوری که در سال ۱۹۷۷، صدوپنجاه پرسنل داشت.

    دیبا در ایران صرفاً در بخش دولتی فعالیت می‌کرد. وی به سنت‌های بومی و هم چنین نیازهای جامعه شهری مدرن و اثر متقابل انسان علاقه‌مند بود. بناهای زیبا و ماندگاری چون موزه هنرهای معاصر تهران، فرهنگسرای نیاوران و فرهنگسرای شفق از کارهای اوست که با حمایت ضمنی دخترعموی هنردوستش، فرح دیبا، در دوران قبل از انقلاب به ثمر رساند.[۲]

    پروژه نیمه‌تمام «شهر جدید شوشتر» (۱۹۷۴-۸۰) در خوزستان که وی معمار و برنامه‌ریز آن بود بیش‌ترین موفقیت خود را مرهون الگوهای ساختاری و گونه‌های ساختمانی سنتی است که دیبا مورد استفاده قرار داده‌است.

    وی این شیوه را جای گزین طراحی بر اساس الگوهای غربی- که مورد حمایت افراد با نفوذ و سردمداران بود_ نمود.

    این شهر با ظرفیت جمعیتی بالغ بر ۳۰۰۰۰ نفر در راستای یک شاهراه اصلی ارتباطی طراحی شد. چهار راه‌ها میادین عمومی و محله‌های کوچک در اطراف آن شکل می‌گرفتند و وجود باغ‌ها و بازارها زندگی اجتماعی را تقویت می‌کرد.

    بناهای آجری شاعرانه دیبا معماری شاخصی را خلق می‌کند که زیبا و با شکوه‌است.

     این پروژه (پروژه  دانلود زندگینامه  کامران دیبا) علاوه بر درس مورد نظرتان برای درس معماری معاصر  نیز مناسب می باشد.

    این پروژه شامل فایل ppt و ۲۰ اسلاید و در قالب فایل رایگان می باشد.